Wednesday, September 22, 2010

Magika


Pernah dengar tak pasal filem MAGIKA ni? Kalau tak pernah dengar rugila anda..tapi kalau pernah dengar, filem ni akan ditayangkan hari Khamis ni..wahhhh akhirnye setelah lama aku menunggu.. Memang tak sabar nak pergi tengok filem ni..Sebab utama aku nak menonton MAGIKA adalah kerana Ziana Zain yang aku minati. Tapi dari feed back yang aku dengar oelh mereka-mereka yang dah tengok filem ni, filem ni memang sangat best. Itu orang kata bukan aku kata.. So untuk memuaskan hati sendiri, esok malam aku akan pergi tengok gak citer ni..tak kire, tak kire..nak tengok gak!http://www.cute-smiley.com

Lepas dah tengok nanti aku story ye...tungguuuu

1 comment:

FiZ said...

nak tgk jgk!!...bila akak nk tgk tu?nnt review ye cmne...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...