Monday, September 27, 2010

Majlis Cukur Jambul Kasyah

Hari sabtu yang lepas dah berlangsung majlis cukur jambul untuk Kasyah.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.. Menu hari tu nasi minyak, gulai daging, ayam masak merah, acar, popia dan dadih.. Semuanya disediakan oleh atok suami dari Terengganu. Majlis bermula jam 9 malam sekali dengan marhaban. Nasib baiklah Kasyah tak meragam masa tu... tapi setakat ni die memang jarang sangat meragam kecuali nak susu..

masa ni petang sebelum majlis. Adik ipar bersama kawannya dan juga sepupu sedang ikat bunga telur.. suami pula melayan Kasyah yang sibuk nak meniarap...

Yang ni masa cukur jambul...


Ini cikgu sekolah aku masa tingkatan 2 dan 3 dulu..Die ajar sejarah.Sampai sekarang die tak pernah lupa kat aku...Cikgu nilah yang paling banyak kena pau dengan aku...Asal nampak jek muka die kat sekolah, aku mintak duit (utk pelbagai benda)... Tapi cikgu tak pernah tak bagi duit kat aku..(Nakal betul aku dulu..hikhikhik).. Thanks Cikgu Nordin..Saya akan sentiasa ingat cikgu! (izan, jeles tak???)

Tengok tu sikit pun tak menguit..sangat behave...

Itu je lah..takde mood la nak story lebih-lebih.(malas sebenarnye)

3 comments:

Intan Inn said...

wahh cukur jambul dah eh..erm chubbynyer lah anak sedara angkat aku sorang nie..hehhe... erm cikgu kesayangan pun ada wah dah lama tak nampak..

ezarn said...

yer...aku jeles.sbb aku xphm mcm mana dier boleh xingat aku yg sentiasa bersama ko!

AnneRaini said...

hahaha..sebabnye kalau ko nak die belanja pun ko soh aku yg mintak...ko taknak cakap sendiri...last-last yang glemer aku jugak...hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...