Tuesday, September 28, 2010

Pot Luck!

Lunch time semalam, aku dengan ofismate (lain department) telah berjaya buat pot luck aka makan suka-suka..Ni first time buat ni...Menu macam-macam ada (eh dah macam astro lak). Ada roti jala dengan kari daging, bihun goreng, sotong paprik dan daging masak merah, kek coklat, kek keju jepun dengan topping strawbery dan kuih raya..

Aku just bawa air dengan kuih raya jek sebab aku tak dapat nak masak-masak since dapur dah bungkus..So semalam memang puasla makan..kenyang!

Sambil susun makanan kena peace dulu..hehehe

sebelum makan..say cheeseee!

Amboi sukanya...mentang2 makanan banyak!

Dah abis makan kena posing lagi...

Menu semalam..alamak ade yang tak nampak la...

Manalah tahu kalau ada rezeki lepas ni boleh buat lagi..masa tu insyaallah aku bolehlah masak pape yang simple...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...