Wednesday, September 29, 2010

Tiba-tiba hilang????

Misteri tak tajuk???

Bukan nak cerita pasal benda hilang ke atau orang hilang tapi pasal webpage hilang... Seriusly aku nak mintak maaf sangat kalau ada blog yang aku tak dapat buat kunjungan balas.. Bukan tak nak pergi blog anda tapi macam ada sekatan... Kalau aku klik akan keluar satu mini page yang kate ada error dan lepas tu pooff terus hilang... Bukan blog yang error tu hilang tapi dengan blog aku dengan facebook aku email aku semuala hilang...

Disebabkan kejadian yang tak diingini ini berlaku (hihihi, ayat tak boleh blah) telah merencatkan aktiviti blog walking aku... Sungguh aku tak suka dengan perkembangan ini... Tapi aku perasan ini akan terjadi pada blog-blog yang berat nak loading dan ada macam2 widget pelik (sebenarnye canggih).. Kalau blog yang simple mesti takde masalah nak masuk... Aku tak taula kalau orang lain akan ada masalah sama macam aku ni... Tapi yang pastinye ofis aku ada pasang satu security system yang akupun tak pasti ape kebendanya tapi system ni selalu sekat sumthing yang die rasa tak meyakinkan.. Kadang-kadang website government pun tak leh bukak...Keluarlah tulisan Jepun yang aku tak tau maknanye tu..(aku cuma faham error jek sebab error tu die tulis English..hehehe)

So pada kawan-kawan yang datang blog aku, sorry sangat kalau aku tak jenguh anda balik.. Tapi walau macam manapun aku akan usahakan jugak untuk singgah blog anda.. Walaupun itu bermakna aku cuma boleh bukak one page pada satu masa tapi aku rela...Insyaallah aku balas kunjungan anda cuma lambat atau cepat jek...

p/s: Kat rumah takde komputer (dah jahanam sebenarnye) so cuma boleh bw bile time keje jek...

6 comments:

Fieza79 said...

tensen la mcm ni nya gaya...huhuu

AnneRaini said...

kadang sampai dah give up dah!

CT said...

Jom bersahabat dgn akk. Call me kak CT...jemputlah jd follower kita, nnt blh posting komen...hehhe

Intan Inn said...

erm blog kene malware..dah lama juga tak dapat masuk blog kamu..hehhe..erm tp nak buat mcm mana semua kene serang malware..

haszuraidah ishak said...

oohh.. syiannyer..tapi ok dak masuk blog kite?hihihi..sbb aritu timbang blog, cam obes sudaa..

AnneRaini said...

has, harini xdpt jenguk blog has..tibe-tibe hilang...tension..nanti sy jenguk ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...