Saturday, September 25, 2010

Topsyturvymum First Lucky Draw

terajin nak join lucky draw ni...lucky draw oleh topsyturvymum...kalau berminat lek klik link kat bawah ni
TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!
INI HADIAHNYERR..
TENG TENG TENG!
Click on above image to view full picture
16 Pc Dinner Set
Email to a Friend
Be the first to review this product

Product Information
4 Dinner Plates, 4 Bread &
Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls,
4 Stoneware Mugs

Additional Information
Item Code 1065856
Weight 4,275g
Category Dinnerware
Pattern Geometric

Product Description
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)
2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)
3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)
4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)
5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.
6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU

6 comments:

Kering Kontang said...

nak join leh tak??? huhu

AnneRaini said...

boleh jek..klik jek kat topsyturvymum tu...

Kering Kontang said...

anne.....thanks bagitau taw....hehehe.....yaya tuka dah...adoii aii!! tapi link tu ade nama anne ag cane ek???

~Zila Zul~ said...

Thanks for following anne! dan.. all the best you rival! :P hehe

diriku said...

gud luck =]

AnneRaini said...

thanks ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...