Thursday, October 7, 2010

Aku dan Saiful Bukhari...

Anda kenal ke sape Saiful Bukhari ni???? Takkanlah tak kenal. Popular die ni.. Satu Malaya kenal die.. Even sampai Amerika sana kenal die..

So apa kena mengena si Sepul ni dengan aku??? Sedara ke? Rakan sekerja ke? Rakan sepermainan ke??? Haaa.. die ni sama je dengan Anwar Ibrahim tu.. Dua-dua tak kenal aku..hahahahah.. Jangan kata nak kenal, jumpa si Sepul ni pun aku tak pernah.. Tahu pun pasal kes "tuttt" die tu..

Abis tu awatnye aku letak tajuk 'Aku dan Saiful Bukhari'???? Suspen kan??? Walaupun aku dengan dia ni tak ada kena mengena tapi kalau korang nak tahu ada sesuatu yang menjadikan aku dengan die ni ade sikit-sikit nak terkena.. iaitu

No plat kereta(yang hilang tu) die sama dengan no plat kereta aku... Serius sama cuma yang bezanya die punya kete wilayah aku punya kete Johor... tak caya???? Anda tengoklah sendiri

Kereta aku

Kereta si sepul

Kan??? Betul tak aku cakap??? JLG 9170 dan WLG 9170... Sebenarnye aku dah perasan masa tengok berita masa sibuk2 pasal perbicaraan kes die tu.. So bile kereta tu dilaporkan hilang, baru teringat nak cerita pasal ni..hehehe.. Dengan entry ni maka ter 'reveal' lah no plat kete aku.. Anda jangan lak aim kete aku ni ye.. Kete murah jek bukan kete mahal pun...hehehe

(sory..entry ni memang ntah pape..sebab pagi2 ni aku lapar so otak mereng sikit..ekekeke)

4 comments:

nusha said...

lpor eh..meh3,sy nak blanje akak mkn..

AnneRaini said...

nak grill chicken burger kat mcD boleh???? (sambil buat muke seposen)

Intan Inn said...

wahh bahaya nie beb..mmg sebijik sama cume hang punya johor ..dia punya wilayah..aduhai..berhati2 yer lepas ie...hhehehe.,

nusha said...

boleh2..
grill leh pon leh gak =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...