Friday, October 8, 2010

Award Beautiful Blogger

Pagi-pagi bukak blog tengok ada tag award daripada Has... Alahai sukanye dapat award ni sebab ini award beautiful blogger yang mana secara tidak langsung mengiktiraf blog (pemilik blog) ni cantik..ahaks..

Bile dah dapat award ni kenalah buat kerja sekolah sikit..Yang ini dijamin sikit..Tak perlu nak buat kerja sekolah tahap fizik atau matematik tambahan..

1. Thank the person who gave you the award and the link of the person
Tersangatlah berterima kasih kepada Has kerana sudi pilih saya sebagai penerima award ni.. Di sini saya ingin mengucapkan ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada ibu bapa saya...(eh, ni dah macam nak bagi ucapan memang Anugerah Bintang Popular jek..ekekeke..Salah konti daa..)

2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome
Nusha
Nora-Intan
Azu
Fizah
Cik Manis
Fashya
MamaGee
Kak Fieza
Arina
Diriku
Cik Moon
Filza
Ezarn
Yaya
Sheila Latif

3. Tell 7 things about yourself
-Suka shopping atau lebih tepat lagi gile shopping (dah ada anak terpaksa lupakan shopping itu)
-Tak suke filem seram..makin tua ni makin penakut lak..
-Sedang berusaha untuk menurunkan berat badan yang luar biasa ni
-Suka mencuba resepi baru..
-Tak suka perokok (kdg2 nak jek sepak sape yang merokok depan aku)
-Suka berangan nak jadi kaya
-suka warna purple

itu sahaja..walaupun sikit jenuh gak nak mebuatnye..heheheh

4 comments:

Cik Moon said...

waa..thanks... nanti cik moon amek yerkkk (^__^)v

nusha said...

thnx kak anne,t sy amek tau..
ngh bz plak ni..

FiZ said...

owh...bru perasan ade nama...hehe...meh sy nk claim...:P

FiZ said...

owh...bru perasan ade nama...hehe...meh sy nk claim...tQ kak....

psst..sy ad tag akak satu contest...mst akak suke...erkk..hrp2..jenguk blog sy ye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...