Thursday, October 7, 2010

Hadiah dari Bos

Hari selasa aritu bos buat meeting department... Lepas meeting ada sesi pilih-pilih and perabis souvenier yang bos-bos department aku dapat everytime they visit any places. Memang every year or maybe twice a year akan ada sesi pilih-pilih perabis hadiah ni sebab diorang tak minat dengan gift tu. So kami yang local staff ni diberi peluang untuk ambil apa-apa hadiah yang kami suka.. Bos selalunya amik 1 or 2 barang jek.. Selalunya kami akan buat cabutan nombor sapa pilih dulu or 1, 2 som jek..Jom tengok apa yang aku dapat..

Inilah gift yang aku pilih.. Yang paling best of course la chinese/Japanese tea set tu... Cute and cantik.. Aku memang suka dengan set2 cawan macam ni.. kat rumah pun dah ada 5 set cawan pelbagai corak.. Hadiah lain yang aku dapat adalah kertas memo dengan bekas sekali yang ada lambang UTM tu.. Yang sebelah tu replika KLCC dan KL Tower drpd perak.. Cantik.. Selain tu aku dapat mug daripada KBS dan juga pasu bunga.. Walaupun hadiah ni tak seberapa tapi aku suka...
Thanks to my boss for these souveniers.. Love it! Next time don't forget to do the same thing ya..

4 comments:

Fieza79 said...

mmg nice set cawan tu...bekenan dgn corak dia..best arr dpt sovenir dr bos..!

Intan Inn said...

wahhh congrat dapat hadiah byk..erm boleh letak kat rumah baru...

AnneRaini said...

kak fieza: harap hadiah org bagi kat boss tp boss tak nak je lah.. Boss nak beli hadiah bg kat staff mmg tak de maknanye..kedekut tu diorg ni!!!

AnneRaini said...

nora..ni namanya hadiah reject sbb org bg bos tp bos bg staff..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...