Wednesday, October 13, 2010

Kena Tag lagi..

Sekarang ni memang musim tag mengetag gamaknye.. Aku telah di tag oleh Nusha lagi.. Suke betul die bagi aku kerja sekolah ni.. Tak sangka pulak dah jadi mak orang pun kena buat kerja sekolah..ahaks.. Tapi takpelah, aku suke..Moh kite jawab soalan periksa tahap 2 ni..

1. Apa benda paling penting dalam hidup korang?
- of course la family.. Sasau aku kalau hidup sebatang kara jek kat dunia ni..

2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
- Macam2 aku beli masa pergi Ayer itam..huwarghh pokai!

3. Dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan dan apakah temanya nanti?
- Dah kahwin.. Majlis aku kat rumah mak ayah aku jek dan temanye meriah..(merah putih)

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
- Ye dan aku takkan berhenti mencintai..

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
- Untuk selama-lamanya kanda..

6. Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
- Dah jadi suami jumpa kat rumah la..

7. Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?
- Semestinya majalah Keluarga yang aku dah beli since 2001 lagi..

8. Apakah nama penuh korang?
- Alamak kena reveal ke?? Kang kamu-kamu pergi cari lak nama aku kat Jabatan pendaftaran negara..Tidakkk

9. Antara mak dan ayah, mane korang lebih mesra?
- Saya adalah anak kesayangan mak ayah saya..(menjawab soalan tak?)

10. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
- Nak jumpa Sailormoon..Serius tak tipu..

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
- Kadang-kadang sebab tu kerja suami..Kata kena kerjasama..

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Selain Mekah, aku teringin nak pergi Universal studio kat LA...Sape nak sponsor???

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
- Cium sebab aku suka cium Kasyah dan suka dicium oleh....

14. Beritahu 3 benda tentang org yang tag?
- Seorang perempuan
- Seorang wanita
- seorang gadis


15. 5 benda yang paling disayangi dalah hidup
- Kereta (sebab beli dan bayar guna duit sendiri)
- Kamera digital dan kamera video(pun beli dengan duit sendiri)
- Cincin, gelang dan rantai nikah (sentimental value)
- Handphone (dah 5 tahun pakai phone yg sama)
- Semua baju-baju aku

16. 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar
- When you tell me that you love me - Diana Ross
- Selamat hari raya - Saloma
- Jangan kau ucap selamat tinggal - Shades
- Isabella- Serach
- Semua lagu raya


17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas
- 26 June dan tahun lepas sambut kat rumah, lepas tu suami belanja makan nando's dan tengok wayang cerita favourite die..huh..bukan nak tengok cerita aku..

18. 5 rakan blogger yang korang nak tag :
Nora
Azue
Arina
Has
Ezarn

7 comments:

Intan Inn said...

ishhh..kene lariii nie boleh tak..hahha..ok nt aku free aku buat eh..thanks sudi tag aku..ko pulak pg amik award kat blog yg aku tag..ada n3 yg sebelum nie

nusha said...

thnx kak anne..sdi siapkan keje skola ni..huhuh..

haszuraidah ishak said...

thanks sudi tag me..hihihi..menarik gak ni..

ezarn said...

hp 5 tahun nokia kan?huhu

AnneRaini said...

izan: ye la tepon mana lg..org lain sume dah tukar 5-6 kali aku dok pakai tepon tu jugak

ezarn said...

lg?

AnneRaini said...

lg tu tepon tambahan..bukan aku beli lg sbb nak tukar nokia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...