Thursday, October 7, 2010

Pantai di Putrajaya

Petang semalam lepas balik kerja aku ajak suami pergi jalan-jalan cari pantai kat putrajaya... Yelah ramai yang dah pergi tapi aku ni baru jek tau pasal pantai tu.. So semalam kami sefamili termasuk mak dengan abang aku pun pergilah ke presint 5. Sebab tak tau jalan kami ikut jalan jauh padahal sebenarnye dekat jek kalau ikut jalan kat area ofis2 kerajaan tu.. Rupanya pantai tu kecik jek.. Tapi cantikla untuk ambil gambar since background die adalah Pullman Putrajaya...

Pemandangan Masjid Sultan Mizan aka Masjid Besi dari hujung tasik...

Inilah Hotel Pullman Putrajaya Lakeside...Cantikkan..

Berlatarbelakangkan Tasik Putrajaya.. Rupanya kat sinilah yang diorg selalu buat watersports. Selama ni tak tau pun...

Gambar kat pantai buatan...okaylah untuk budak2 main2 pasir..

Silalah abaikan kegemukan aku tu ye..

gambar dengan mak aku sekali...

Kami lagi...

Abang aku dengan Kasyah...

Ni masa on the way nak balik..Lalu kat kompleks kerajaan jek..Sebab dah tau jalan. Bangunan yang belum siap ni adalah ofis suami aku.. Bila bangunan ni dah siap, ofis die akan berpindah ke sini...

Sempat ambil gambar Sri Perdana sebab lalu kat depan die...



Tu jelah gambar yang ada... Kat sebelah Pullman ni ada kolam renang. Bayaran masuk adalah RM2.00 untuk dewasa dan RM1.00 untuk kanak-kanak untuk 2 jam.. Kalau tak tahu berenang ada juga kelas belajar berenang disediakan...

5 comments:

Fieza79 said...

best je nmpk tmpt tu...tak lepas kan posing sepuas nya kat situ ehh...mesti la kan..??

haszuraidah ishak said...

wahh..siap ade pantai ke..tak tahu pon..kena gi nampaknyer nih..

ade award utk anne..http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/are-you-beautiful.html

Kering Kontang said...

ermm...macam bes jew an jalan2.....lama tu tak g putrajaya......huhu

Intan Inn said...

erm ko duk putrajaya nanti macam2 lah ko tahu yer..memang kat situlah selalu ada watersport mmg bestlah..ko tak ada keje petang round jer satu putrajaya tue macam2 ada lagi...

AnneRaini said...

nora..selama ni aku cuma tau camne nak pegi alamanda dgn masjid jek..hahhaa..skrg dah boleh tau nak pegi tmpt lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...