Wednesday, October 6, 2010

PERHATIAN!!!!!!

Baru tau tadi..Tengok gambar kat bawah ni..


Ye betul Burger King tengah buat offer whooper burger cuma RM1 sahaja.. Diulangi RM1. beli any carbonate drink and anda layak untuk beli maximum 3 whooper burger dengan harga RM1 setiap satu. Serius aku tak tipu..Nak beli! nak beli! nak beli!

Petang ni aku nak ajak suami pergi Alamanda beli burger..

p/s: Dalam fb sume orang bgtau BK outlets penuh sepenuh-penuhnya and ada yang dah habis..huhuhu..sempat ke aku beli petang ni???

7 comments:

haszuraidah ishak said...

huhuhu..besnyer,murah sesgt plak tu..makan utk kite skali..hihihi

diriku said...

slm akak..duk putrajaya ke?

AnneRaini said...

diriku: duduk putrajya..baru pindah..kenapa?

diriku said...

owh..xde lah kak..sj tny sbb biasa jgk g sna sbb abg ada duk sna..he2

AnneRaini said...

ooo...nnti kalau pegi putrajya bgtau lah..boleh kite kenal2 jumpe2 kat alamanda ke.hehehe

AnneRaini said...

has..kecewa tau sy tak dapat beli pun burger tu sebab promotion sold out..huwarghhh

diriku said...

he2..ok je kak..mmg selalu pegi jgk sna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...