Tuesday, October 19, 2010

Tak sihat..

Plan nak buat review Nokia N8 terpaksa ditunda sebab pemilik blog tibe2 kurang sihat... Sekarang ni aku dah ada kat ofis tapi serius aku rasa nak balik sangat sebab kepala ni dah berat dan bile berdiri dah rasa macam nak tumbang. Malam tadi aku muntah-muntah sampai tak tau ape puncanya..(jgn ingat aku pregnant lak ye..baru lepas period). Mungkin perut masuk angin sebab semalam aku cuma makan secawan nesvita 3 in 1 saja. Bukan tak lapar dan bukan juga aku diet beria-ia tapi semalam perut sakit sangat sampai tak lalu nak makan.

Harini pun aku baru makan kuih sebab tak lalu nak makan. Kalau boleh nak balik pergi klinik dan rest kat rumah..

So sorry guys sebab aku tak larat nak update review tu... Doakan aku ni takde pape ye.. Silap makan ataupun darah turun agaknye...

p/s:gagahkan juga update sbb takut ada yang tertunggu..(perasan)

3 comments:

Intan Inn said...

erm ko kenapa sakit amklah mc..erm semoga cepat sembuh ye..makan ubat tau

Fieza79 said...

sama tau mslh kita ni...pagi ni rasa lemau sgt...perot mcm masok angin dh tu rasa loya2 sgt ni...huhuu tk best lngsng..!

haszuraidah ishak said...

semoga cepat sembuh..

ade award utk anne http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/me-blogwalker-terhebat.html.. dan contest http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...