Tuesday, October 26, 2010

Tinn..Tinn...Tinnnn

Just nak bagitau mood dah sedikit okay.. Semalam mood nak update blog dgn BW memang langsung takde.. Harini lak mood tu dah sedikit mari tapi kerja pulak melambak.. Ade translation yang perlu aku siapkan.. Translation ape?? Dah tentulah artikel bahasa melayu kena translate ke bahasa inggeris.. Bos-bos aku ni bukannya paham nak baca melayu.

So impian nak share gambar-gambar baru terpaksa di postpone dulu. translation yang aku buat ni boleh tahan banyaknye... Esok kot baru siap....

daaaaaaaa

1 Magic Words:

Pencacai Alim said...

slow..slow..take time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...