Friday, October 22, 2010

Wah, kesian anak aku!

Malam tadi dengar Kasyah batuk bukan main teruk lg. Lgsg tak lena tidonye. Bile dah batuk yang macam susah nak berhenti tu mulalah die merengek. Agaknye sebab sakit dan tak selesa. Pukul 2 pagi tadi aku bangun bagi ubat kat die sebab rasa badan die panas balik. Hati ni dah mula tak tenang dah. Suamiku apatah lagi. So die terus cakap kat aku
"Esok sayang pergi kerja naik kereta. Abang bawa adik pergi klinik. Panas balik badan die ni."

Aku pun okay jek sebab hari rabu lepas aku dah cuti so takkan nak cuti lagi. Terpaksalah suamiku pula yang cuti untuk bawa Kasyah ke klinik.

Tadi dapat call daripada suamiku kata Kasyah kena amik darah.. Alahai kesiannya. Hopefully takde pape yang tak best. menurut suamiku Kasyah rileks jek mase kena cucuk. Sikitpun tak nangis..Kuat anak mama!

Sekarang ni suami tengah tunggu giliran nak jumpa doktor... memang harap die cume demam biasa jek...hati tak tenang kat ofis ni.

3 Magic Words:

Intan Inn said...

alahai ciannyer..kenapa dgn kasyah tue...erm semoga cepat sembuh yer

AnneRaini said...

alhamdulillah takde pape..agaknye demam rindu kat tok mak dgn atok kot

NoRMie said...

siannye Kasyah... x rindu kat untie ker..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...