Wednesday, November 10, 2010

AC Mizal penipu??????

gambar dari pakcik google..

Sana sini orang kecoh dengan isu syarikat AC mizal yang dikatakan mengamalkan elemen penipuan. Pendedahan oleh seorang blogger bernama Aidid telah menyebabkan isu ini jadi panas... AC mizal dan konco-konconye telah berbalas message di FB untuk mempertahankan aktiviti perniagaan mereka.. Kalau anda mengikuti isu panas ni tentu anada tahu tahap kehangatannye..

Kononnye AC menjual gelang magnet berharga RM78 dengan harga RM1000.. Keuntungan yang sgt berlipat ganda.. Malah khabarnye, testimoni pelanggan yang diletakkan dalm fb AC adalah copy paste dari website lain... Memang menggemparkan.. nak cerita lebih-lebih pun aku tak reti so kalau nak tahu boleh ke blog broder Aidid...

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...