Tuesday, November 23, 2010

Ada Apa dengan Sayur???

Hah, ada apa dengan sayur? Korang boleh jawab ker? Sayur ada khasiat..hehehe..tibe2 nak jadi pakar kesihatan lak.. Nampak tak gambar sayur kat bawah ni? Hah, tak nampak? Sapa tak nampak tandanya pendek umur....Haaa..nampak pun..


Sayur-sayur ni pemberian kakak ipar aku masa die sefamily datang rumah aku last weekend. Diorang tu dari Cameron Highland terus ke KL sebab nak menghabiskan cuti jalan-jalan Kl lak.. Terima kasihla along ye...Aceli bukan setakat sayur kat atas ni jek tapi ada lagi sayur lain macam kobis, salad, tomato ceri, jagung...Siap bagi ikan lagi...Ntah bilala aku dapat masak sayur2 ni..Sayur bukannya tahan lama..Yang makanpun kami berdua jek...nampaknye gigihla aku memasak sayur ni hari-hari tapi itupun kena masak sikit2 sebab kalau banyak kang ke tong sampah juga akhirnya...

sape nak sayur angkat tangan!

4 Magic Words:

DeCrewz said...

Sla singgah...Ambo nak jadi org pertama angkat tangan.. Lau angkat kaki dpt lebey x? he3

AnneRaini said...

angkat kaki boleh dapt lebih..tapi lebihan sayur je la..hehehe

Intan Inn said...

erm banyak sayur yg saya tak makan..hahahhaaa

AnneRaini said...

huh dari kecik sampai dah ade anak tak suke mkn sayur..mane boleh..gi makan sekarang..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...