Wednesday, November 24, 2010

Jom Shopping - JIPABAN

Semalam ternampak update dari blogger terkenal Hanis Zalikha pasal shopping online ni.. Hatiku terus tertarik.. Dah kalau namanya pompuan, orang cakap shopping jek terus berkenan...Aku ni memang suke survey2 barang online tapi belinye jarangler. Ate kewangan terhad, nak buat cemana..

So harini akupun create la shopping mall aku sendiri kat Jipaban. Alah kalau korang bukak Mr. Nuff punya page mesti ade gambar2 pasal Jipaban ni. Setakat ni aku baru ada 2 floor jek kat mall aku ni..Syok gak eh belek2 barang online kat sini sebab kite boleh pilih kedai apa yang kite suke. pastu kite tgkla barang yang ada kat kedai tu..Kalau dah tak suke kedai dlm mall tu korang boleh delete jek...Senang betul..

Haa nilah antara kedai yang ada dalam mall aku..Yang ni kat 1st floor..Semua nye ladies apparel..suke i tau..

yang ni lak kedai kat 2nd floor..accessories...

dah terbekenan kat ring ni..comelkan sbb ada pink rose kat atasnye...perlu ke aku beli??? Jangan Anne..Jangn terpengaruh...hehehe

Malas la aku nak ceriter lebih2..Kalau korang jeles sbb aku ada mall korang takde mall, so boleh ler pergi ke page jipaban tu.. Nak link? search la sendiri.. Aku nak teruskan misi window shopping aku ni...

1 Magic Words:

Cik Su said...

cik su suka gak tengok barang kat jipaban..cantek2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...