Tuesday, November 9, 2010

Jom Terbang!

Hari ini suamiku menerima email daripada AirAsia tentang promosi terbaru mereka iaitu FREE SEATS...Suka sebab harga tiket tersangatla murah.. Dok belek2 email daripada AriAsia tu mebuatkan hati ni tibe2 jek nak pergi berjalan-jalan memandangkan ada beberapa tempat yang ada dalam "destinasi wajib pergi list" aku nak kena diclearkan.. Ceh wajib la sangat.. Padahal tak pergi pun takpe..tapikan dah alang2 Air Asia nak bagi tiket free aku tak nak ketinggalan untuk menempah juga.. Kemanakah destinasi yang aku nak pergi??? Jeng Jeng Jeng..belum kompem lagi.. Insyaallah kalau dah kompem nanti aku story eh.

So kawan-kawan jangan lepaskan peluang ini..Jom ramai-ramai kite terbang bersama Air Asia.. Promosi ini hanya sehingga 14 hb sahaja.. Cepat sebelum stok habis...







p/s: Dah merengek-rengek dengan suamiku tadi..nampak macam die ok jek..Bolehla gi cuti2 bawa Kasyah...*wink*wink*

4 Magic Words:

Fieza79 said...

wallahh best nye leh terbang free..!

si biskut said...

Amazing Thailand Amazing Airasia...Now everyone can fly..
"Mai dai put thai,nid noi...kochai mai..?"

AnneRaini said...

kak fieza, dah check tadi campur segala tax kena gak bayar seratus lebih...tp bolehla sbb murah sikit.

AnneRaini said...

biskut, takutla nak pergi thailand.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...