Friday, November 26, 2010

Kasyah 5 bulan..

Macam biasa setiap minggu aku mesti nak masukkan gambar si budak tecik ni..Macam tak best lak kalau tak letak gambar die..Last week genaplah usia Kasyah 5 bulan... Sekarang ni dia dah pandai forward dengan backward dah tapi taklah laju lagi...Alhamdulillah semakin hari Kasyah semakin cerdik dan comel sangat..yela anak sendiri mestilah kata comel kan...Layan jela gambar die ni ek...
Main sembur-sembur memang aktiviti favourite die..Kalau kat rumah tu bersepah dengan rambut aku jela..Merata-rata ada rambut..alahai bilala Kasyah nak berhenti menyembur ni..

suka sangat gambar ni sebab die senyum..Rasa macam senyuman die ni ikhlas sangat...sekarang gambar ni dah jadi wallpaper hp dengan pc aku...geram..

semua benda nak masuk dalam mulut..haish..

tengah beria-ia suka masa ni..sambil tangkap gambar sambil agah ni..

selain suka menyembur kasyah pun suka ketap mulut.. PAstu baut muke macam takde perasan...comel jek..





Sekian saja...

2 comments:

NoRMie said...

anne..
geram tol akak tengok si kasyah ni.. betul tu senyuman kasyah mmg ikhlas.. cute sesangatttttt...

sop said...

comel nyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...