Friday, November 26, 2010

MAHA 2010


Malaysia Agriculture, Horticulture & Agrotourism International Show 2010 atau nama singkatnya MAHA kembali lagi. Pameran pertanian terbesar di rantau ini bermula hari ini sehingga 5 Dis 2010..Maklumat lanjut boleh klik sini

Eh, apasal pulak aku tibe-tibe kasi promosi percuma untuk MAHA ni?? Heheheh sebenarnya kan awak, kite teringin nak pergi MAHA ni.. Setiap tahun bile MAHA ni ada mesti kite takde can nak pergi..TETAPI tahun ni kite nak pergi jugak sebab rumah dekat jek dengan tapak pameran MAHA ni..Sape nak ikut kite, korek hidung sekarang..hahaha

So guys kalau korang suka pergi ekspo so jangan lepaskan peluang untuk pergi MAHA ni. Banyak aktiviti menarik menanti anda. Lagipun akan ada banyak barang2 buatan Malaysia atau luar negara yang boleh dibeli pada harga yang murah...Menarik kan?? Malas nak cerita banyak.. Nanti kalau aku dah pergi aku story mory la eh...

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...