Tuesday, November 30, 2010

Malas masak..

Ini sebenarnye kejadian minggu lepas tapi baru harini dan nak masukkan dalam blog.. Bukannya aku busy sangat tapi tahap kemalasan aku jadi berganda pulak nak transfer gambar dalam pc..Tak kesahla last week ke last month ke last year ke..namapun blog suka hati so lu fikirla sendiri..hahaha

minggu lepas hari rabu terasa macam malasnya nak memasak...balik kerja kebetulan suamiku cedera berlanggar dengan lori pick up (inipun aku tak cerita) so kami pergi klinik lepas amik kasyah dari taska.. Bukanlah cedera parah pun cuma jarinya luka terkena kaca side mirror lori yang pecah tu...nasib baik dapat balancekan motor so takla jatuh..Lepas pergi klinik balut luka tu, kami terus ke Alamanda untuk makan. Makan kat food court jek sebab terasa mcm nak mkn western..

sebelum tengok apa menu aku haritu jom tengok gambar Kasyah dulu...Hish memang tak reti diam.. Asik nak melompat jek...sekarang ni dah pandai nak melepaskan diri.. Macam la dah pandai berjalan...hehehe..

hah, nak gak pandang mama bile mama panggil..suka sangat die tengok gelagat orang ramai kat situ...

Ni menu suamiku..Chicken chop with cheese...

ini pulak menu aku..fish and chips with cheese...Rasa die boleh jela sebab semua gravy dengan sosnye tak berasa.. sos tu langsung tak pedas, tak masin, tak manis, tak masam and senang cerita tawar jek...mushroom gravy pun sama.. tak masin, tak berasala senang cerita..tapi sebab dah lapar bedal jela...

3 Magic Words:

Fieza79 said...

hadoii..sedappp...terus lapor..

bulat sguh muka Kasyah..geram..grrr..

aizyan said...

semakin hari semakin tomeiii si kasyah niii.. ko saje je kan anne..dah le aku teringin sangat nk makan western food, lgla ditayang2..huhu

AnneRaini said...

kak fieza: bulat macam mamanya..hehe

muzai: apa susah, "abang jom makan luar.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...