Friday, November 19, 2010

Mari cium mulut di tepi jalan

Sekarang ni orang tengah sibuk dengan video amatur budak tak abis sekolah cium mulut di tepi jalan.

glitter-graphics.com
Huishh berani betul budak zaman sekarang. Kalau tengok video ni memang rasa nak bagi pelempang jek kat budak berdua ni.. Langsung dah takde rasa malu pada orang ramai. dah la awak tu cium dengan orang yang bukan muhrim pastu tak peduli langsung dengan kereta-kereta yang lalu-lalang kat tepi tu.. hoh, sambil menaip ni pun aku dah rasa geram dah. Malu sey sebab yang buat ni budak melayu. Aku dulu masa zaman sekolah, jangan kata nak cium pegang tangan pun takde. Senang citer dating pun sekali sekala dengan kawan2 yang lain..



Lepas korang tengok vidoe ni, jom kite ramai-ramai kasi pelempang kat mulut budak2 ni biar mulut die herot...huh bikin hati panas betul!

2 Magic Words:

LennMommaChubby said...

First time aku nampak klip ni dekat FB rasa macam nak muntah pun ada. Harga diri dah hilang entah ke mana...

ezarn said...

doakan semoga mereka diberi petunjuk dan hidayah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...