Tuesday, November 2, 2010

Menara Kuala Lumpur

Hari Ahad, kami jalan-jalan lagi. Kali ni ke GM Klang. Sebab semalamnya pergi GM Plaza kat Chow Kit tak sempat nak shopping sgt so diorang tak puas hati and decide untuk pergi GM Klang. Kat Klang ni baru lagi and lebih luas. Sory takde gambar kat GM sbb busy berjalan-jalan cari barang. Aku beli shawls jek... Beli borong so dapatla murah...

Lepas pergi GM, kami terus ke KL Tower sebab my sister in law nak bawa anak-anak die naik atas menara. Bayarannye mahal sungguh. RM38 dewasa dan RM28 kanak2. Bayaran tu sekali untuk masuk semua tempat yang ada. Bukan untuk naik atas je. Tapi kami nak naik atas.. bukan nak pergi semua tempat tu...Tapi dah terpaksa beli gak. Yang naik atas cuma aku, suamiku, Kasyah, dan iparku dgn anak2nya. Mak dgn ayah malas nak naik. Layan je la gambar..

Baru sampai..Sementara tunggu nak beli tiket kite pose dulu.

Pose lagi. Walaupun hari ni hari had tapi orang takla ramai sangat.

Ada orang main kereta control ni.. Kasyah menunjukkan minat dan beria tengok kereta tu gerak-gerak...Nasib baik tak reti mintak lagi kalau tak kopak aku macam akak ipar aku yang terpaksa beli 2 unutk anak2 die. RM50 tu satu.

Nak cuba pegang kereta tu. Hish kotorla dik!

Dah sampai atas. Mari ambil gambar.

Papa pun nak ambil gambar gak..

Kasyah ni memang susah nak tengok kamera kalau kat tempat orang ramai sebab die suke sgt perhatikan orang.

Anak sedara suami menyelit gak nak amik gambar tapi tak tutup muka.. Camno tu..

Sementara tunggu yang lain-lain pergi mini zoo dan naik kuda, bagila si kecik ni susu sebab dah merengek dah.

Balik dari Menara KL kami ke Tesco Ampang untuk makan KFC dan cari barang sikit. Lepas tu terus ke Kajang rumah sepupu suami yang bersalin tu dan terus balik rumah. Dua hari jalan tak berhenti, badan memang lepak. Kakipun sengal jek...Sampai la ni penat tak hilang lagi...Mood nak cerita lebih2 memang takde..Briefly je la yek..

2 Magic Words:

Fieza79 said...

sonok nya korangg jenjalan...jeles2...hehe

Amiey said...

wah.. jalan sakan yer satu family.. best2...
akk tak mas0k kampung budaya ke?
best gak kat ctu.. mcm2 ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...