Thursday, November 18, 2010

Permaisuri Aishah dan Uncle Seekers.

Selain orang dok sibuk-sibuk pasal AC Mizal dan gelang ajaibnye itu, sekarang ni heboh pulak cerita pasal skandal percintaan antara Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah dan juga Uncle Seekers. yang mendedahkannya pun bukan orang lain tapi Uncle seekers ni sendiri.

gambar dari pakcik google


Memang panas kalau korang baca setiap pendedahan yang dibuat. Aku pun tak tahu nak komen macam mana. Kalau ikut kata Uncle Seekers tu macam skandal diorang ni ada sumthing wrong somwhere. Ada rahsia tersembunyi gitu.

Sekarang ni ada satu persoalan yang bermain di minda aku. Persoalan apa biarlah aku simpan sendiri. Aku takut kalau aku tulis kat sini tak pasal-pasal lak aku kena tahan dengan polis tak pun dituduh menyebarkan fitnah.

Kalau korang nak tahu cerita sebenar bolehla klik kat part 1, part 2, part 3, part 4, part 5 dan part 6.

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...