Friday, November 19, 2010

Permaisuri Siti Aishah ada psychiatric issue????

Rentetan daripada entry aku semalam... Harini ni uncle seekers tu dah update lagi kronologi cinta syhh die dengan Permaisuri Siti Aishah. Permaisuri Siti Aishah ni katanya ada masalah jiwa. Bukan aku yang cakap eh. Tapi uncle seekers ni yang cakap. Tak caya boleh klik sini.

Seriously aku tak tahu nak komen pape. Permaisuri Aishah masih lagi manusia biasa yang tidak lepas dari cubaan dan dugaan. Ape pun yang berlaku kite tak berhak untuk mempertikaikannya mahupun untuk membuat sebarang spekulasi. Doakan yang terbaik. Hopefully semuanya terungkai dengan baik.

2 Magic Words:

nusha said...

sy pon tgk blog uncle tu..xtaula nak ckp pe g..huhuuh..

Fieza79 said...

ishhh cm tk pecaya je...musykil2...ape motif..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...