Tuesday, November 23, 2010

Sabah anyone??

Ingat tak aku pernah cerita pasal Air Asia buat promotion free seats haritu? Tak ingat? klik sini...

Actually aku macam dah tak jadi nak pergi mana2 atas alasan2 yang tak dapat diterangkan kat sini.. Tapi entah cemana family suami pulak beria nak pergi jalan2. So sebelum promotion tu end, suamiku dah booking untuk 13 dewasa dan 4 kanak untuk fly ke Sabah next year..Giler ramai..Dah macam rombongan cik kiah..

Bukan setakat family suami jek tapi sepupu2 diepun ikut..entah cemanala agaknye kitorag nak gi jenjalan nanti...Tapi sebab lambat lagi so boleh abaikan dulu...


Pada Sabahan blogger bolehla bawa aku gi jalan2 nanti ek...

p/s:aku pergi september tahun depan....berkurun lagi..

3 Magic Words:

LennMommaChubby said...

Bila nak datang?.... ^_^

AnneRaini said...

lambat lagi la lenn..september tahun depan..

LennMommaChubby said...

Pejam celik saja tu... Nanti jangan lupa inform yer... Mana tau dapat jumpa... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...