Thursday, November 4, 2010

Yahooo....Esok cuti!

♫ Ho ho ho balik kampung..hohoho balik kampung..hohoho balik kampung..hati girang..♫ (cuba bayangkan aku menari macam ni...Aduhai buruk rupe)

glitter-graphics.com

Mood hari ni memang terbaik sebab malam ni nak balik kampung. Yahooo..Dah lama dah aku tak balik. Sebulan mak dengan abah menanggung rindu pada cucunya itu. So since esok cuti dapatla balik kampung lama sikit. Tapi sebelum balik rumah mak aku kenalah balik rumah mak mertua dulu. Hari esok baru aku balik rumah mak.

Abah memang rindu giler kat Kasyah. Sampaikan bile aku mms gambar Kasyah pun abah marah. Die cakap, buat ape asyik tengok gambar jek. Bukannya adik fimi ada kat sini. Hahaha, rindu beno die sampaikan nak tengok gambar pun malas sebab takut sedih. huhuhu.. Takpe Bah, hari sabtu ni mainla puas-puas dengan cucu abah tu.

Aku takde apa2 planning kat kampung just nak lepak kat rumah jek. lagipun bulan ni aku agak sengkek sebab aku dah clear semua hutang aku so belen yang tinggal pun cukup2 nak buat renew insuran kete jek. Kalau pergi ke bandar kang koman-koman abis gak RM50. Baik takyah keluar. Tapi kalau ade yang nak ajak aku keluar gak, sile tanggung segala perbelanjaan ye. hehehe.

7 Magic Words:

Muzai said...

hahaha..anne aku dh membayangkan ko joget mcm tu..mmg kelakar...

AnneRaini said...

hahaha..kalau aku joget gini gaya maunye laki aku pengsan sbb tak sangka bini die ade bakat terpendam..

Uruchimaru @ kf said...

hihi..hambe pn akn pulg kek kg jga mlm nie..!

apepun hati2 iye..cik puan anne !

LennMommaChubby said...

Selamat Bercuti.... ^_^

LennMommaChubby said...

Selamat Bercuti... ^_^

LennMommaChubby said...

Selamat Bercuti... ^_^

bspotgurl said...

joget lambak... heehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...