Thursday, December 23, 2010

Aksi terlampau..Seksi tak hengat!

Peringatan Entry ini khas untuk mereka-mereka yang berusia 18 tahun ke atas sahaja kerana gambar-gambar di dalam entry ini terlampau seksi...

Hihihihi...ini gambar-gambar Kasyah masa papa die nak pakaikan baju lepas mandi. Kemain susah lagi nak pakaikan baju sekarang sebab tak reti nak duduk diam. Lupa nak cerita yang Kasyah sekarang dah pandai merangkak. dah 2 minggu dah si Kasyah ni merangkak. Dan dah 2 minggu juga mama kena sentiasa berjaga-jaga bile Kasyah ni bangun awal sebab segala tempat die nak jelajah. Ada satu malam tu die bangun pukul 2 pagi. Aku dengan suamiku memang ngantuk yang amat so kami biar jelah Kasyah ni main. Tibe2 dengar bunyi benda jatuh. Rupanya si Kasyah ni dah kena hempap dengan extension plug tu. Haduiii lah. Die yang pergi sendiri kat celah kabinet tv tu... Semalam pulak die tersembam ke lantai sebab nak pergi dekat aku. nasib baik tak kuat...

Kasyah ni memang suka mandi.. Kalau tengah nangis nak susu pun die boleh berhenti nangis kalau kite bukak baju die sebab die tau die akan dimandikan...Lepas mandi sambung balik nangis...hahahaha..bijak betul

Gaya macam amik gambar sendiri jek. tengok tangan tu macam tengah pegang kamera kan?

Apsal la mama ni asik amik gambar saya? Hensem sangatkah saya ni??

Tolong jangan cekik saya! Ini tangan papa sedang sapu losyen kat leher dan seluruh badan..

Auwww...Cekci tak saya. Saya baru nak pergi merangkak tapi papa ni dah tarik saya pulak..lepaskan sayalah.

Ok tak saya posing macam ni? Saya dah pandai duduk sekarang tapi duduk macam nilah.. Ni saya duduk sendiri tau. Takde sapepun tolong saya. Saya memang pandailah..

Mama suruh tengok kameralah bukan tengok mama.

Inilah aksi terlampau saya.

Sejak dah pandai merangkak ni die dah tak nak main sorang2. mesti nak mintak dukung. Lagi2 kalau nampak aku ataupun suami aku berdiri mulalah die merengek sambil datang kat kite mintak kite angkat die. Alahai sweet betul. Kadang2 bile die bangun lebih awal daripada aku, die panjat badan pastu tarik2 hidung aku suruh aku bangun.. hehehe. pandai betul.

2 Magic Words:

nusha said...

wah3,sy suke lau seksi mcm ni..hahah..

Fieza79 said...

Kasyah suka mandi ehh...jrg baby suka mandi..time mandi je nak nangeh...hehe

geramm siottgk kasyah...mula la tngin nak baby lg ni...bih cmner..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...