Thursday, December 2, 2010

Alamak ngantuk giler aku....

Harini memang takde mood nak buat kerja..mata asik nak terpejam jek ...punyalah ngantuk sampai pagi tadi aku terbabas tido..nasib baik mak kejut tanya 'ko tak keje ke arini?' Terus aku tanya dah pukul berapa.. Mak aku cakap 6.45..Alamak dah lambat..harini aku kena bawa kete sendiri sebab suami nak kena pergi site...Paling lambat aku boleh gerak kul 7.. kelam kabut aku mandi and capai jek baju yang tak payah gosok.. ni pun aku pakai tudung yang sama macam semalam... pukul 7.10 baru keluar rumah..memang rushing sebab kete pulak takde minyak...nak kena isi dulu...Tapi since sekarang cuti sekolah so tahap ke'jam' an jalan dah kurang 20%. sempatla aku sampai sebelum 8.30 tadi..

Messti korang tertanya-tanya kenapa aku ngantuk giler sekarang... ni gara-gara layan midnite la tengok cerita budak sihir ni...Memandangkan mak pun ada kat rumah nak la gunakan peluang mintak mak jaga Kasyah and bolehla aku tengok wayang...kami tengok pukul 12.15 dan cerita tamat pukul 2.50.. sampai rumah pukul 3 pagi and terus kroih kroih kroih.. Si Kasyah nangis pun aku soh suami yang layan..bukan die tak ngantuk tp at least die boleh ngular balik rumah tido tengahari ni..aku ni nak tido kat ne.. tahan jela mata..

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 memang best...tapi aku tak sukela cerita ni.. Semua yang baik dan paling banyak membantu dah mati..Mad Eye mati, cikgu hogwarts yang perempuan tu pun mati sampaikan si Dobby tu pun mati...Ala sape jek yang tinggal nak tolong si harry ni...Kesian si Harry ni tau...

Adoyai..mata makin nak terpejam ni...mana aku nak landing ek????ZZZZZZ

1 Magic Words:

LennMommaChubby said...

Bestnya pergi tengok wayang... hehe... U carilah gambar2 funny utk direnung. Lepas gelak2, mesti rasa fresh sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...