Wednesday, December 1, 2010

Baca Buku

Jom tengok aksi si kecik ni baca buku.. Jangan tak caya Kasyah dah pandai baca buku tau...

Eh, ada gambar apa ni ek?

Ada gambar kura-kura la..Ada tiger jugak...

Syokla buku ni...

Mama, saya ada buku baru...

saya suka baca buku...Saya suka buku ni...

Eh penatla baca buku..nak posing jap..

Seksi tak posing macam ni????

Saya rasa macam model landing di tepi kolam renang pulak..hehe

Inilah buku saya yang mama belikan.. Terima Kasih MAMA...

p/s:sekarang ni Kasyah suka betul mengiringkan badan macam gambar atas tu...Macam orang dah besar jek..Aku bukan apa takut die tak dapat nak balancekan badan nanti tersembam atau terlentang pulak..Sukatila Kasyah..Asal awak bahagia...

4 Magic Words:

ayu sleeping in da house said...

cutenyeee..gerramm sangat:)pandai pulak tu..huhu

AnneRaini said...

terima kasih cik ayu...

LennMommaChubby said...

Wahhhh... Dah pandai baca buku yer, Kasyah... hehe...

AnneRaini said...

lenn..action je lebih tu..ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...