Monday, December 6, 2010

Hula hula...

Aku rasa time korang baca entry ni aku mungkin sedang bersuka ria berhula hup dekat Gambang Water Park...Saje jek aku buat entry auto publish ni sebab nanti takut ade yang rindu kat aku..(huh, menyampah orang baca)

Ade ke yang tertunggu-tunggu entry aku setiap hari? hah, tak ambik kesah pun? Erm yela aku sedarlah sapa diri aku...Aku tak fofular macam Ziana Zain..(motip aku tetiba aku buat nada merajuk ni?) Sila abaikan...hehehe.

Disebabkan sekarang aku cuti jangan lupa tinggalkan jejak kat chatbox ataupun komen. Insyaallah nanti aku jengah balik blog korang.. Tapi kadang-kadang memang tak sempat kalau tibe2 jek bos bagi kerja...janganlah pulak korang serik nak datang blog aku lagi ye...


Oh ya sebut pasal gambang water park ni kali kedua aku pergi.. So far aku rasa tempat quite ok lagipun tempat ni baru..Harganya pun masih reasonable lagi.. Plan asal nak ke A famosa tapi tengok harga tiket terus tak jadi pergi..Tu yang pilih gambang tu..Nak ke Desa waterpark pulak tempatnya tak luas dan tak banyak sangat permainan. Nak tau lebih lanjut boleh search kat google..Malas la nak bagi link...huhuhuh

tunggu hari rabu nanti ye..takde kekangan dan tak diganggu bos aku akan upload gambar2 kat sana.. tapi kalau aku tak upload tu mesti ade yang mengganggu...daaaa

4 comments:

LennMommaChubby said...

Have fun ya...

Fieza79 said...

ohh sdg bersuka ria ye...nnt cpt load gamba nk tgk ehh...

slmt bermandi manda..!

aizyan said...

Anda di tag..sila jengah link ni ok

http://mylifeonlymyworld.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

aizyan said...

anne, aku tag ko join this GA ..ni link nye k
http://mamakembar3.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveaway-yay.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...