Monday, December 27, 2010

Make up baru, bunga dan Red velvet cake

Since hari rabu ni aku akan mula bercuti so hari ini dengan esok aku akan pulun letak segala macam entry tertangguh aku..(Ada kemungkinan aku akan postpone tarikh tutup utk Lucky Draw sbb tak sempat nak tengok semua)

Ini Red Velvet cupcake dari Coffee Bean. Syedap woo. Tambah sedap sebab cupcake ni diberi oleh my colleague yang bagi gingerbread man tu.. So sweet. Die belikan cupcake ni sebab aku pernah cerita kat die yang aku teringin nak makan red velvet cake so since die pergi coffe bean tersu die belikan untuk aku. Thanks Si Qin.

Sebakul bunga yang aku 'curi' dari ofis..hehehe. Kebetulan hari Khamis haritu adalah harijadi maharaja Jepun. So dapat banyak bunga-bunga ni and Ambassador soh kitorang amik bawak balik. Aku yang malas nak petik2 ni terus angkut satu bakul. Boleh tahan besar dan berat tau bakul ni. Saje jek sebab bakul tu boleh guna..

Koleksi make up terbaru yang aku beli. Beli secara online jek senang. harga pun boleh tahan sebab ada Year End Sale and dapat free postage. Suka giler dengan make up ni sebab warna2 die gojes tau. Sampai pening kepala nak guna kaler apa.. Like it very much.

Aku boleh consider last week memang my lucky week. Dahla dua hari berturut2 ade orang belanja (yang mahal lak tu). Pastu dapat gingerbreadman dengan cupcake dan juga bunga sebakul besar tu. Dapat pulak naturactor foundation yang adik ipar aku beli kat GM dan juga eye liner serta bulu mata palsu. Best giler...

2 Magic Words:

nusha said...

brape hrga eyeshdow tu kak??
berkenan plak sy tgk..

AnneRaini said...

RM75 tp skrg sale dpt Rm70..mmg cantik tau kalernye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...