Friday, December 3, 2010

Nak bagitau ni..

Saje jek nak bagitau next week hari Isnin aku cuti..yahooo
glitter-graphics.com..Memandangkan hari selasa tu cuti Awal Muharam so amikla cuti Isnin bolehla gi jalan-jalan dengan family..

Hari Isnin, Insyaallah kalau ada rezeki aku sefamily nak pergi mandi manda di Gambang Water park..Aku dah pernah pergi sebelum ni tapi dengan kakak ipar.. This time nak pergi dengan my family lak.. Saje nak bawa anak-anak sedaraku pergi mandi manda...Kesian diorang kalau cuti sekolah aku tak bawa jalan memang tak kemana la budak2 tu. Sebab tu setiap kali cuti sekolah diorang datang rumah aku sebab diorang boring dok rumah..Kalau keluar pun ke bandar tak pun ikut atok die pergi kenduri kawen..kalau kenduri tu tempatnye jauh dapatla berjalan..heheh

Tapikan ada sesuatu yang mengganggu emosi aku pasal nak gi mandi manda ni...Aku punya 'bendera merah' tak datang lagi .. sepatutnye 30hb haritu tapi sampai la ni takde.. Aku takut kang esok lusa baru nak datang.. Nak mandi manda apenye kalau dah bendera merah..huwargh...tensennye aku..Nak kensel last minit kesian pulak kat budak2 ni. Dah beria hitung hari nak pergi Gambang...Adohai...Tapi kalau itu terjadi memang spoil betul mood berhibur aku...

5 Magic Words:

Fieza79 said...

best nya nk g Gambang...sejuk la sekarang anne...tk ujan ke kat sana..?

LennMommaChubby said...

Rabu minggu depan updatelah blog dengan gambar2 dekat water park tu ya.... ^_^. Selamat bercuti...

aizyan said...

aku rasa bolehla anne..sbb kat dalam air ada tekanan..so dia tak akan kuar..aku pnh gak kna time camping dulu.. so no hal la..tp make sure jgn la plak ko pakai pad..huhu

AnneRaini said...

ntah la kak fieza..harap2 tak ujanla..

AnneRaini said...

muzai kalau tengah heavy flow memang akan keluar gak...kalau sungai takpe lagi ni kolam. nanti kang tibe2 jek air kolam tukar kaler merah...masak aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...