Thursday, December 16, 2010

Takmo percaya..takut kamu tipu

ecececeh...tajuk macam merajuk jek...tapi ini bukan merajuk tau..ini berhati-hati namanya. tadi aku bukak nuffnang tgk2 ada 'pendapatan terumpuk'. Apoko bondo pendapatan terumpuk tu? BE ke? yolah den ni tak pornah dapek BE memang den tak tahulah BE tu camno.. So akupun tukar language ke English.. Yes kompem pendapatan terumpuk tu BE.. Ape lah teruk benor bunyinya dalam bahasa melayu ek?

Tapi walaupun dah ade BE aku malas nak hepi lebih2.. Takut si nuffnang tu tipu jek.. Kan sekarang ni asik problem jek so aku takut Be tu tersalah letak kat earnings aku.. Bukan aku tak pernah kena..dah hepi2 boleh cash out tapi rupanya kesilapan teknikal. hampeh.

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...