Tuesday, December 14, 2010

Tido je dan pening kepala

Alkisahnya petang semalam lepas balik keje kepala ni berdenyut-denyut. Sakit betul sampaikan kalau bangun berdiri mesti rasa nak tumbang...Ikutkan hati nak je hantuk kepala ni kat dinding... Tapikan walaupun kepala tengah berdenyut I tetap masak uols.. masak asam pedas ikan selar jek...senang..semua bahan dah siap. terus ku campak jek dalam periuk..

Lepas masak and makan, aku terus mandi and boom...terbaringku disebelah Kasyah yang lena diulit intan tu. Sebut pasal Kasyah, aku tak tahulah kenapa die semalam. Penat sangat agaknye.. Aku amik die dari Taska die tido..Pastu letak dlm kete pun die tido lagi...selalunya kalau letak dlm carseat mesti die terjaga...tapi semalam die bantai tido jek... Adala die mengaruk nak susu tp dapat susu terus tido... Langsung tak bangun sampaila pukul 5 pagi tadi... Mama nak tido die sibuk bangun merangkak kat tepi badan kite tunggu kite bukak mata...adoyai... dah la kepala ni pusing tp nasib baikla papa ada nak layan Kasyah walaupun layan gitu2 jek.

Ingat nak amik mc tapi kepala i dah kurang berdenyut so pergi jela kerja.. Dah lepas lunch ni terasa sakit balik kepala ni... kenapa ek? migrain ke aku? hish mintak simpang..

K lah nak sambung tengok video teknik solekan...Jangan tak tau aku ni memang suke make up cuma rajin dengan malas jek..hehehe

1 Magic Words:

Fieza79 said...

hadoi sakit pale ye anne...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...