Thursday, December 2, 2010

Tido ke makan???

ke
Disebabkan dah terlampau mengantuk so harini aku decide untuk tido sekejap sebeblum makan...Kononnye lagi 10 minit sebelum break abis nak makanla tapi ntah camne terlajak lagi tido..nasib baik 5 minit jek. Punyala syok aku tido sampai tak sedar dah abis masa..

Sekarang ni perut dah lapar pulak...Nasib baik aku cume bawa seketul swiss roll dan juga cornflakes boleh gak nak melantak kat meja ofis...tapikan mata aku still ngantuk lagila...camne ek????

p/s:dah pelbagai cara dibuat still ngantuk gak...

3 comments:

Fieza79 said...

td time rehat jgn kata nk tido..nk angkat punggung pon tak sempat..hehee

hahh skrg dh legaa..dh berakhir..

LennMommaChubby said...

Nasib baik sempat gak u mkn... Tak apalah... Mlm nanti u sambunglah tido puas2...

AnneRaini said...

kak fieza..ni tgh tak sabar nak tunggu waktu balik....

lenn: petang ni dah ada program jalan2...combine tido hari sabtu jelah..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...