Friday, January 21, 2011

Bowling fiesta

Orang lain tengah sibuk vel vel kat batu cave aku vel vel kat bowling..hehehe... Perancangan untuk main boling dgn dak dak opis menjadik. Seronok weh walaupun pada hari kejadian teknik bowling aku hancus berderai tapi still fun. Akupun tak tau kenapa, bola yang aku lempar sume masuk longkang. padahal aku dah bajet baik punya.. Agaknye memang saje nak aku menang hadiah tercorot kot...huhuhuu

Ini antara peserta dihari kejadian..Ini group aku..Group putih.. Boleh pulak aku jadi first bowler..memang hampeh..

Suamiku mendukung Kasyah sementara aku baling bola...Kasyah bagus harini sebab tak banyak kerenah.. Last2 die bantai tido jek...

Si bowler tercorot pada hari kejadian... Orang lain dapat markah tinggi2 ko sorang jek dapat markah 30..huh memalukan sungguh..Weeked ni ko pergi training lagi yek..

Group kuning..semua terrer tuh..jeles aku tau...Eh, ilmu ape korang pakai hah???

Group aku lagi...ekceli ade gak yang terer dalam group aku tapi sbb aku punya markah low sgt terus tak balance...bak kata laki I "Sayang ni punca kekalahan lah"..huhuhu

Ececeeh..tengok gaya si bowler yang separa profesional...Baling pun ke longkang gak..cuma jumlah kena pin tu lagi banyaklah daripada aku..kuang kuang kuang


Tengok...walaupun tempat ni bising dgn suara kitorang yang super kuat dan radio yang memekik-mekik, si Kasyah ni tetap layan tido. Agaknye ngantuk sgt sampai "ada aku kesah"

Pemenang hadiah tercorot dimenangi oleh Anne..... Yeahhhh..Korang main dapat markah tinggi pun tak dpat hadiah macam aku tau...huh *berlagak okey*

Group kalah dengan beza 200 jatuhan pin..Eleh kalau aku dapat markah byk pun tak leh gak nak celen...

Group yang menang. Korang ade pemain pro..ngelat. Pastu bos Jepun tu asik strike jek...mana aci... nak adu kat ketua kampunglah cakap korang main tipu...:P

Tak kisahlahkan yang penting semua enjoys main...lenkali kite plan buat BBQ lak eh..tepi pantai or tepi air terjun...kali ni nak soh I organise pun boleh...

Kami seronok.....

Ade lagi gambar dlm kamera aku tp lom transfer lagi. Kalau rajin nanti aku letak eh. Harini masing-masing sakit badan..Sampaikan officer yang join semalam pon ngadu sakit kaki...huhuu...

Okaylah..daaaaa...

5 comments:

Cute MuM said...

best.. memang meriah.. takper.. dapat gak hadiah...

Fieza79 said...

woww..lama giler tak main boling..lgpun tk pndai la...

Mata Hati said...

best tu main bowling...
tetiba rasa gatal tangan nak pi melempar malam ni

ezarn said...

dah kurus!!!

AnneRaini said...

ezarn: camera angle plays a big role in making me look slim in the photos. come and see me for real and u'll know how big i am...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...