Wednesday, January 19, 2011

Malasnyer..

Bos aku ni kan suka sgt bagi keje dua tiga kali tau..Menyampah aku. Last week masa aku tengah buat clearance ctok kertas2 lame yang perlu disiat2 dan dikoyak2 tak nak bagi sekali kertas2 lame die tu. Ni tetiba dtg sengih2 kat meja aku suruh settlekan kertas last year yang ade sekotak besar tu...hadoila.. memang malas sungguh.

Kalau sehelai dua kertas takpe gak. ni ade beribu. Last week ade gak org tolong tapi this time kena buat sendiri.. Bencilah. Cube kalau nak bagi keje yang menyusahkan ni bagi sekaligus. tak yahla bile orang dah siap baru ko sibuk nak bagi lagi... Wasting time la. nasib baik ko bos kalau kuli dah lama dah aku potong gaji ko bagi kat aku...hahaha.

okaylah...mau sambung layan lagu.. daaaa....

2 Magic Words:

ieda said...

sabar dikk sabar :)

LennMommaChubby said...

Bos mmang selalu mcm tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...