Friday, January 14, 2011

Minggu YOUTUBE sedunia

Mentang-mentangla bos busy tahap cipan minggu ni, mengambil kesempatan ko ye.. Hehehe, minggu ni bos aku ade guest dari Jepun so die kenala entertain guest die tu. Sepanjang harilah bos aku takde kat opis. Kalau ade pun kejap jek lepas tu die dah chaw cin chaw. Akupun apalgi meronggeng la kat opis ni.

Start hari selasa haritu aku bantai layan movie kat youtube. Best woo, takde gangguan. Selamba kodok jek aku bukak you tube sambil gelak2 kecil . Kang kalau aku bantai gelak beria kang kantoi lak kat bos besar.. Hari selasa aku nengok Ngangkung. Pastu hari rabu aku layan pontianak menjerit. Ala cerita kelakar seram lakonan ziana zain, Juliana Banos, Mazlan Pet Pet dan ramai lagila. Layan beb citer ni sebab dah lama tak tengok.. Lepas dah habis citer ni aku layan lak cerita pontianak kampung batu. Drama ala-ala twilight kat Astro tu... Best jugak..

Semalam, khamis aku layan cerita gila-gila pengantin remaja. Sakit rahang aku tahan gelak. Ko bayangkan jela muka orang yang nak tergelak tapi terpaksa tutup mulut takut terhambur ketawa berdekah tu...Buruk bebeno rupanye. Kelakar layan filem lama2 ni. Harini lak aku layan filem MX3. Pun best gak. Dah nak abis dah aku layan citer ni. Ingat lepas ni nak tengok pi mai pi mai tang tu dengan senario pulak lah...

oklah nak sambung tengok movie..daaaa

1 Magic Words:

LennMommaChubby said...

Bestnyerrrr... hehehe.... Mula-mula tengok title entry ingatkan betul2... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...