Monday, January 17, 2011

Mug KFC

Malam ni aku kami makan KFC as our dinner. Bukannya sebab aku mengidam ke apa nak makan KFC tapi dek kerana terpikat dengan cawan KFC yang diberi percuma itu.. Sebab berkenan sangat akupun pujuklah suamiku untuk belanja KFC. Nasib baik die nak gak melayan karenah bini die ni. Thanks abang.

Beli dua set sebab nak dua mug. Padahal aku bukannya nak makan sangat KFC tu. Malah tak teragak pun nak makan...hihihi

Dua ketul ayam setiap seorang. Kami request nak bahagian dada and tak nak peha sebab aku dengan suamiku bukan penggemar peha.

Inilah mug KFC yang aku mengidam tu.. cantik tak? comel kan? Aku tak pernah sibuk nak beli pape kalau KFC buat promotion cenggini tapi mug ni cam best jek.

Pandangan dari atas. Bentuk die agak unik tau.. Kalau korang nak mug ni belilah sendiri yek. Pergi jek KFC yang berdekatan..

Oklah..daaaa

5 Magic Words:

nanakimie said...

chanteknya:)

LennMommaChubby said...

cantiklah.... Unik betul design tu....

ezarn said...

bila promosi ni start?asal aku beli xdpt?

AnneRaini said...

ezarn:aku rasa minggu lepas la start tak pun minggu ni tapi baru lagila..bile ko beli?

AnneRaini said...

lenn: apalagi belilah di KFC hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...