Monday, January 31, 2011

Separuh jalan runtuh

Ini berita yang latest aku terima..separuh jalan nak masuk ke kampungku dah runtuh... Hujan masih belum berhenti.. Jalan pun licin. Korang tengok jelah gambar ni yang aku ambil dari fb kawan2ku.





Sangat risau okay. Aku nak balik kampung. Hope sangat jalan tak runtuh habis and hujan berhenti untuk mengawal keadaan..Kesian kat mak aku yang nak balik jumpe bapak aku... Lagipun cuti CNY ni tak bermakna kalau terpaksa melanguk kat kl jek..

Huwarghhhhhh.....daaaaa....

5 Magic Words:

Fieza79 said...

aduihh tanah runtuh smpai mcm tu...mesti lebat sgt kan ujan kat sana...haishh anne lalu jln tu ke...takut la pulak tgk...

AnneRaini said...

inilah satu2nye jalan nak masuk kampung...jalan lain jalan kebun adeler tp kete tak sesuai lalu..

eT said...

teruk gak runtuh jalan tuh..
skang kene bawak kete slow2...bahaya...
take cre yer...

n!da said...

cik anne orang johor upenye..
tabah lah yea.. n_n

ainnoraini said...

ngeri jugakkan...bahaya kalau sesiapa gune laluan tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...