Wednesday, February 9, 2011

Dan pemenangnya adalah......

Akhirnya aku berjaya juga mencari siapakah penerima hadiah Lucky Draw Blog Suka Hati Aku ni...Sorylah guys kalau korang rasa lamenye nak tau result LD aku ni... Banyak sangat halangan dan kekangan sebelum aku berjaya merealisasikan LD ni.. Hehehe so malas nak cerita banyak, inilah senarai pemenangnye...

Bagi hadiah utama yang akan menerima seutas gelang cute berbunga...

inilah pemenangnya...


Haa..nampak tak nama-nama dalam gambar di atas???? Tak nampak?? Kalau tak nampak, tandanya pendek umur..kihkihkih..gurau jek... Baiklah aku list kan jugalah ye...
1. http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/

2. http://luveeinzcontest.blogspot.com/

3. http://ilovecontest-ya.blogspot.com/

4. http://adamhifdzan.blogspot.com/

5. http://jueannacontest.blogspot.com/

6. http://remizati.blogspot.com/


Dan yang ini pula penerima hadiah saguhati klip riben yang comel tu...


1. http://ytelife.blogspot.com/

2. http://zaiikulim.blogspot.com/

3. http://ejanblog.blogspot.com/

4. http://nurezzattie.blogspot.com/

5. http://lovecontestverymuch.blogspot.com/


Tahniah kepada pemenang...sila email aku nama dan alamat korang selewat-lewatnye hari ahad ni supaya aku boleh prepare untuk hantar next monday or tuesday...emailkan ke anne_raini@yahoo.com .

Haa..mesti ade yang tertanya sape pulak yang akan dapat hadiah istimewa berupa kain pasang tu??? Dan siapa pula yang akan dapat hadiah entry kreatif?? Yang tu surprise... Esok baru aku reveal pemenangnye ye... TUNGGUUUUUU!

14 comments:

azzey said...

wah hadiah yang menarik ni. bertuah nya badan...

nusha said...

wah,tahniah kpd pemenang....

nusha said...

wah,tahniah kpd pemenang....

Huda said...

alhamdulillah me terpilih juga :)
thanks to puan penganjur!
dh email :)

b a m b a m ' s said...

congrats2!!!!

♥ EeiNz ♥ said...

wah !!! alhamdulillah. thx ye. congrats gak kat winners yang lain ^_^. sat lagi saye send emel ye ;)

keep in touch ! =)

nanakimie said...

wah,bestnya..chantek gelang tu...xde rezeki nk dapat..hehe...tahniah semua:)

Nur Ezzat said...

alhamdulillah...
tuah ezzat d sini..

ezzat da antar details..

kakyong said...

tahniah buat pemenang...

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

zaikulim said...

salam zai dah email

Ya ALya said...

SYUKUR...YA TERPILIH...TQ....

ytekecik said...

alhamdulillah
dapat kepit comel
thanks ye
dah email detail saya

nadiah said...

tahniah semua pemenang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...