Friday, February 18, 2011

Gigi mane????

Susah betul nak tangkap gambar Kasyah sengih nampak gigi..Puas pujuk die tunjuk gigi tp die membebel pulak...Aku pulak yang malas nak membebel lebih-lebih...

Nampak tak gigi die tu??? Baik korang jawab nampak sekarang..Kalau tak aku takmo kawan korang...ek, dah kenapa?? Hahaha takde motip. Aku rasa gambar ni jek yang agak clear nampak gigi comel die tu..I loike..

Haduila, susah nau nak ngambik gambar die. Asik bebel jek mane nak dapat gambar yang elok sikit. Semuanya jadi kelabu2 gitu sebab bibir bergerak2..

Ini lagi satu, aku nak ngambik gambar tapi die sibuk nak ambik kamera kat tgn aku. Dah gego goyang segala..

ececece..comel le kunun... Pandang tepi jek tu malas nak layan mama ler tu.. I no oledi..

Tengok tu kawan2..Die berdiri pastu die lepas tangan. Nak tunjuk terer ler kunun..

Sengih-sengih sebab masih tak jatuh lagi..Ye, mama tau anak mama dah terer dah panjat. Kalau jatuh pun dah pandai balance badan untuk terduduk jek..tp sekali sekala gedebang jugak atas lantai...hadoila...Kalau dah jatuh tu nangis tak hengat..Lepas tu mulala mood kelaut..Saje tau!

hah, nak ape??? Amboi pandang cam tak pueh hati jek.. Ngaco die nak nyusur kat rak tv le tu. Tu yang I letak alas 1,2,3 tu kat bawah rak. kalau jatuhpun tak sakit.

daaaa.....

5 comments:

azzey said...

GERAMMMMNYA TGK ABY AWAK NI..:)

eT said...

hehe..besar2 camni mmg ssh nk amik gambar gigi tuh..

AiDa AzRyN said...

dah nampak gigi dia.. hehe.. :)

nusha said...

wah,aunty suke tgk kamu kasyah,sdap cubit ppi ni!!!

zahidah dihaz said...

comelnya....


Tentatif program semalam:

1. Derma darah @ UiTM

2. BPIEF @ BCCK

3. Karnival Mesra Belia Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...