Friday, February 18, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa

Dah lama tak tengok wayang. Last tengok wayang citer Harry Potter. Sekarang ni memang susah nak tengok wayang sebab ada si kecik tu. Takkanlah aku nak angkut die tgk wayang sekali. Filem baru yang aku nanti-nantikan adalah filem Hikayat Merong Mahawangsa. Dah lama dah tunggu filem ni sejak tahun lepas lagi. Filem ni akan release 10 March ni. Tak sabarnye nak tengok. Aku kalau KRU buat filem memang aku teruja. Nak, nak filem yang canggih macam ni. Korang tahukan pasal filem ni? Tengok trailer diepun dah buat aku teruja sampai rasa nak call KRU soh cepatkan tayangan..hehehe. Aku rasa aku dapat tegnok filem ni kat panggung sebab time filem ni kuar, mak aku ada kat sini. Terpaksa import mak aku dtg. bukan semata2 aku nak gi tengok ini wayang ye.. tapi sebab aku ada education fair that weekend so mak aku kena jaga Kasyah. Suami I dah tentu pergi kelas..

Okaylah, pada sesapa yang nak rasa teruja macam aku, jom layan video trailer ni.. Memang best beb!



Tak cukup dengan trailer 2 minit tu? Nak teruskan keterujaan anda? Boleh layan extended trailer ni pulak.. Memang menambah dan membuakkan keinginan untuk menonton filem ni..wallah!


Mungkin ada yang kate filem ni tak capai standard hollywood tapi bagi aku dah cukup bangga dah filem macam ni mampu dihasilkan. Lagipun sapa lagi nak support industri kite kalau bukan orang kite sendiri..betul tak???

daaaaaaa.....

3 comments:

n!da said...

betol2.. daripada drama arjuna ke ape ntah yg nora danish belakon tu, lagi xde standard.. hehehe

my obsession said...

salam, bole tau x tajuk lagu ape eh utk blog awak nih? mengingatkan saya tyme kecik2 dulu.

AnneRaini said...

ini lagu hanakage...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...