Friday, February 11, 2011

Pemenang Cabutan Istimewa dan Entry Kreatif...

Jeng Jeng Jeng... Ha, kepada sesiapa yang tak dapat hadiah utama dengan hadiah saguhati semalam mesti harap Kasyah cabut nama korang untuk cabutan istimewa betul tak??? Baik korang mengaku..hehehe.. Baiklah mesti ramai yang tak sabar nak tahu siapa yang bertuah dapat hadiah kain pasang pink tu kan??? Pemenangnya adalah.........................



Tahniah sebab anda bakal menerima sepasang kain pink ini



Baiklah sekarang untuk pengumuman pemenang Entry kreatif. Aku dah cakapkan, aku pilih pemenang berdasarkan entry yang boleh buat aku sengih sepanjang hari.. So entry ni dah buat aku sengih sampai sekarang.. Sebab aku yang judge so ikut aku punye kapasiti sengih ye.. Orang lain sengih tak kire.. Kalau orang lain tak sengih dengan entry ni, aku tak peduli sebab yang penting aku sengih... hehehe..(berapa banyak sengih daaa)

Pemenang entry kreatif akan menerima satu beg comel bercorak love dan polka dot warna pink..Beg yang ini ye...


Jadi pemenangnye adalah.......

klik SINI


Tahniah kepada semua pemenang..Jangan lupa untuk emailkan nama dan alamat kamu semua pada saya ye.. anne_raini@yahoo.com... Ada rezeki nanti I buat lagi GA ni.. mungkin edisi sabah pula...hehehe...Daaaaa

3 comments:

Huda said...

tahniah kpd MJ dan nusha :)

nusha said...

wahhh~~~
xsgka!!
hehehe,thnx kak anne..first time ni menang!!!dah brape byk join,ni pertama kali..teruja sgguh...thnx yer kak anne!!syg lebih ni~~heheh..

Myra Jay said...

Wahhh ada rezeki menang kain pasang yg cantik.. My feberet kaler tuh.. Thanks Sis pilih MJ dan tima kasih untuk Huda ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...