Saturday, February 12, 2011

Sejenak di Food court Jusco

Kejadian berlaku 15 January lepas... Giler dah sebulan baru nak cerita..hehehe.. Bukan nak cerita apa tapi nak letak gambar aksi si kecik ni kat food court masa pergi makan kat Jusco.. Sementara tunggu papa beli makanan, letaklah Kasyah dalam high chair ni.. Mula2 jek diam lepas tu tak nak dah.. Jom tengok aksi selamber die ni..

Jom pergi Jusco.. Harini Kasyah bawa kete.. Papa dengan mama rileks je ye.. Amboi bukan main bergaya lagi Kasyah ni. Macam real jek nak bawa kete..hehehe

Muka tak leh belah.. Macam takde perasaan jek.. Toye jek muke masa ni.. Tapi aku suke giler gambar ni..



Ade yang mengagah die bukan main suka lagi... Beria-ria senyum..





Last-last "boringlah tunggu papa beli makanan.. Makan meja sedap gak ni.." huhuhu

Gitulah gayanya kalau letak dalam kerusi budak ni... Kejap jek oknye lepas meronta nak bangun... Kami kalau pergi makan luar memang kena take turn... Sape yang paling lapar makan dulu..heehe

daaaaaaa.........

1 Magic Words:

Zur@ZaRi said...

comel nyer muker dier...
nak cubit pipi boley tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...