Monday, February 7, 2011

Yeay dah berjaya join Heartbeat!!!

Harini aku dah berjaya juga join Heartbeat. Lambat sikit nak join sebab mood malas berbakul-bakul ada kat diri aku sekarang ni... Setelah di ajak oleh Muzai so akupun merajinkan sedikit diri ini untuk join heratbeat..



Pada sesapa yang belom join tu meh la join. Insyaallah tak rugi...Lagipun bukan kena bayar... Alah bukan kite nak buat pendapatan tetap tapi kalau dapat tu memang Alhamdulillah. Betul tak??? Kalau nak join boleh klik banner atas ni or klik jek link kat bawah ni.. Dijamin mudah dan cepat...

Make Your Own Gifts Here

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! (klik ni untuk join affiliate..paling direkomen..)

Ha..korang yang belom join tu apalagi tunggu??? Klik sekarang jugak..

5 Magic Words:

nusha said...

bnda pe ni kak??

myazuluv said...

>> anne, aku tak paham sgt bnda ni..kna click2 cam iklan nuffnang gak ker?

AnneRaini said...

nusha: ni macam nuffnang gak..kalau org klik dpt duit tp ada cara lain gak selain klik mcm kalau kite beli brg kat sini pun kite dpt duit gak...gitulah lebih kurang..

AnneRaini said...

azu: haah kena klik2 mcm nuff gak. tp taklah semewah nuff tu..satu klik 4 sen jek..saje jek letak. kalau dpt bagus gak...

myazuluv said...

>> owhh, okeh thanks..
>> banner dia comell, cam nak join gak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...