Thursday, March 17, 2011

Banyak nak cerita ni weh...

Hallu hallu..lame dah aku abaikan blog aku ni..sory banget deh. Aku ada banyak story nak cerita kat sini tapi serius aku busy sangat. Semua gara-gara tsunami kat Jepun. Rasanya ramai yang tahu aku keje kat mana kan? Sejak tsunami tu melanda jepun, opis akupun dah macam kena tsunami. tsunami call dan tsunami orang. Yelah banyak betul call yang berkaitan tsunami. Ade yang nak menderma, nak tanya situasi, nak tanya datang dan mcm2 lagila. Press pun ramai yang dtg. Aku rasa semua press yang ada kat Malaysia ni dah dtg opis aku. Surat khabar jgn ceritalah memang berlambak news psl tsunami..semua tu aku kena cut and copy make slight translation..

Ada macam2 benda berlaku sejak minggu lepas..kejadian menyakitkan di hospital pun aku tak cerita lg...arghh..aku rindu sama blog...Mau update macam2 cerita tapi aku busy...kat rumah mmg tak sempat..lagipun suamiku skrg outstation ke perlis..die bw laptop..

eh..eh..colleague aku mintak tolong siapkan surat utk dihantar lah...kena stop dulu walaupun masih nak bebel lg..nnti ada masa aku merapu lg eh...daaaaa...

p/s: sory for what happen in Japan. As employee i do feel the impact..

2 comments:

aizyan said...

jom join giveaway coklat...

http://mylifeonlymyworld.blogspot.com/2011/03/giveaway-nisachoc-zulfoto.html

FiZ said...

kak anne kje ape eh?pndai speakg jpun eh?leh la ngajar sy ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...