Tuesday, March 8, 2011

Kena buli dengan mama..again????

Hahaha..anak mama kena buli lagi.. Hari jumaat last week kan emosi tonggang langgang mood kelaut sume so balik kerja memang aku ajak suami pergi pasar malam.. Aku pun belilah tudung konon2 terapilah nak kasi mood okay sikit. Balik rumah tu aku sesuka hati pakaikan tudung tu pada Kasyah..Kelakar tengok die berusaha nak melepaskan diri..Tak dpt nak amik gambar yang elok2. Layan jelah mood mama yang tak menentu masa tu..

Puas pegang tangan die supaya jangan tarik tudung ni..sempat gak snap sebelum die cabut tudung ni..Rimas weh..

Sebab tudung tu senang nak tanggal aku pakaikan inner ni pulak..susah sikit nak jatuh utk tarik..huahuahua..jahat tak aku???


Dah mula dah nak melepaskna diri...DAh start rasa mama ni annoying la tu..tak kuasa tau..


Akhirnya dapat gak gamabr yang comel...tapi tengoklah tgn tu dah bersedia nak tarik inner tu ..Rimas gamknye..Kasyah skrg memang payah nak pakai topi...tak pernah lekat topi kat kepala...Agaknye die rasa kalau rambut pacak lagi hemsem kot...ahaks..tak sangka anak mama ni perasan jugak..huhuu

daaaa....

1 comment:

ieda said...

alor2 cumeinyaaaaaaaaaaaa geram akak .. adehhhhhhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...