Wednesday, March 9, 2011

Munchkin nyum nyum

Masa pergi butik manjaku aritu ternampak pulak munchkin ni..Pernah gak tengok dlm blog fashya tapi masa tu memang aku tak leh figure out munchkin ni mana gaya. So bile dah nampak depan mata barulah tahu. Aku tak bajet nak belipun tapi suamiku pulak yang beria soh beli. So akupun sambar jelah. Ni aksi si Kasyah ni masa makan watermelon guna munchkin ni..

Masa aku bagi mula-mula dia macam pelik jek. Masuk mulut pun tak nak tapi aku sumbat gak sebab nak die betul2 rasa ade melon dalam tu. Bile dah betul2 rasa barulah die terus nyonyot.

dah beria dah nyonyot melon ni. Tengoklah mulut die tu. Kemain lagi.

Suke pulak aku amik gambar die sambil nyonyot munchkin ni. Senyum jek. Bile dah nak abis die terus main ketuk munchkin. Dah tak nak lah tu..

hehehe.tu jek..daaaaa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...